Gece Kaçamağı Joker No:19



Geçen sene Beşiktaş'a açılan bu mekan, genelde meyhanelerin ve biracıların olduğu Beşiktaş'a büyük renklilik kattı. Menüsü gerek yemek çeşitleri bakımından, gerek alkollü içkiler açısından oldukça doyurucu. Fiyatlar benzer mekanlara nazaran daha makul denebilir. Haftasonları özellikle cumartesi akşamları gerçekten çok kalabalık oluyor ama mekan büyük olduğu için kalabalık insanları bunaltmıyor. Beşiktaş'ta metrekare yetersizliğinden dolayı insanların dip dibe oturmak zorunda kaldığı mekanlara hiç benzemiyor. Masalar arasında makul ölçülerde mesafeler var. İnsanlar kimseyle muhatap olmadan keyifli bir şekilde içkisini içebiliyor. Müzikler güzel, garsonlar da kibardı benim açımdan. Bugün haftabaşı olduğundan mekan diğer günlere nazaran sakindi.

Mekanda genelde yoğun bir biçimde metal ve ahşap kullanılmış. Brüt beton duvarlar, tavanda metal strüktürel dekorasyon elemanları, mobilyalarda renkli metal masa-sandalyeler ve ahşap-metal bank, masa, sandalyeler, aydınlatmada siyah metal hareketli spotlar, yoğun bir biçimde sarı ışık kullanımı ile oldukça grunge bir ambiyans yaratılmış. Tasarım ve kalite açısından Beşiktaş Çarşı'daki en iyi mekan diyebilirim. Daha önceleri geniş bira çeşitleri sebebiyle United Pub favorimdi fakat burası açılınca oraya eskisi kadar gitmez oldum açıkçası.

Ben içki olarak shangri'yi tercih ettim ve oldukça da memnun kaldım. Fiyat olarak da 25 TL civarındaydı. Arkadaşım ise pek kokteyl insanı olmadığından bira aldı. Arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmek isteyenler için ideal bir yer burası, yalnız başınıza da gelince de öyle çok sırıtmıyor. Ulaşım olarak ise buraya Beşiktaş'ın tam göbeği diyebiliriz. Mekan, meşhur Alkım Kitabevi'nin bulunduğu sırada 19. numarada konumlanıyor. Bu No:19 muhabbeti de oradan geliyor zaten.

You Might Also Like

0 yorum

Bumerang - Yazarkafe