Yılbaşı Sofraları

Yılın en sevdiğim zamanlarından biri. Dükkanlar süslenmiş, caddeler ışıl ışıl. Mutlu hissetmek için bir çıkıp dolanmak bile yeterli. Bu sene yılbaşını evde kutlayanlar kulübündenim. Açıkçası, bu zamana kadar geçirdiğim en iyi yılbaşı geceleri evde olduklarımdı. Yakın arkadaşların çağrıldığı ev partileri ideal bana göre. Çok kalabalık olunca samimiyetsizleşiyor ortam, yılbaşı anlamını yitirerek basit bir gece eğlencesine dönüşüyor. 

Mağazalarda yılbaşı temalı ürünler çoktan piyasaya sürülmüş bile. Birçok marka yılbaşına özel tasarımlar yapmış. Ben de yılbaşını evde geçirecekler için yılbaşı sofra dekorasyonunda kullanabilecekleri ürünleri derledim. Mağazalardan bulabileceğiniz bu ürünlerle sevdiklerinize çok şık yılbaşı sofraları hazırlayabilirsiniz. 





En beğendiğim ürünler ise kar tanesi desenli, pancake tavası, fırın kabı ve kek kalıpları oldu. Yılbaşı adı altında alınıp tüm yıl kullanılası. Ürünleri CRATE and BARREL mağazalarında bulabilirsiniz. Nordic Ware Pancake Tavası 135 TL, Nordic Ware Kek Kalıbı 153 TL, 2'li Fırın Kabı 38,50 TL.





You Might Also Like

0 yorum

Bumerang - Yazarkafe